marți, 3 ianuarie 2012

Felicitari, Andrei Leonte!


M-am bucurat sincer, din tot sufletul pentru Andrei Leonte, castigatorul X- Factor. Daca ma intorceam inainte de Revelion, intentionam sa scriu un articol prin care sa indemn lumea sa il voteze, insa se pare ca 51% din cei ce au votat mi-au impartasit opinia. Si Alin Vaduva merita sa castige, mi-a fost foarte greu sa ma decid in sinea mea cine as fi vrut sa castige acest concurs, caci si vocea lui Alin m-a impresionat. Dar in ultima instanta, ceva a inclinat balanta spre Andrei Leonte. Si trebuie sa recunosc ca in timpul finalei am oscilat mult intre cei doi, stiam ca unul din ei va fi castigatorul si mi-a luat ceva timp pana sa iau o decizie interioara. Felicitari castigatorului!

N-am apucat inca sa citesc criticile care sunt sigura ca nu au lipsit, parerile contestatare sau altele asemenea. Nu stiu cum a primit mass-media si blogosfera aceasta decizie a publicului. Sunt foarte curioasa sa aflu si alte impresii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...