luni, 12 decembrie 2011

Dupa week-end


A fost un week-end bun, v-am povestit ce am facut sambata, vizita la Baby Expo. Acum sunt mai hotarata sa o duc pe cea mica in locuri unde se poate distra, caci astfel scapam de tensiuni. E greu sa tii un copil mic in casa, dupa ce toata vara s-a zbenguit pe-afara. Ieri am fost pe la tara, am avut noroc de vreme frumoasa si pentru ea si pentru noi. Apoi ne-am petrecut seara in casa, in familie, cu multa joaca si cuvinte noi si am incheiat-o urmarind cu sufletul la gura decizia de la X Factor. Toti trei. Ii place si celei mici, mai ales cand se canta si cand se aplauda. Acum nu sunt nici optimista, nici pesimista. Ma aflu undeva la mijloc. Prea mult chef nu ma caracterizeaza, e drept, dar macar incerc sa nu ma mai consum. Astept soarele de dupa furtuna. Golul din stomac vad ca n-a disparut, dar voi incerca sa ma concentrez pe sarbatorile ce se apropie, inca n-am facut un plan concret. Chiar daca vom pleca de Craciun, bradutul il vom impodobi inainte. Inca n-avem brad, dar mai e timp, nu vreau sa fie nici prea devreme.

Suntem oarecum dependenti si de conditiile meteo, caci nu vom putea pleca la drum pe zapezi si viscol. Sa vedem ce-o fi atunci. Mi-amintesc cum am plecat noi dupa Revelionul trecut in dimineata zilei de 1 ianuarie, si nu zareai tipenie de masina sau de om minute bune, parca era soseaua noastra. Pana una-alta, trebuie sa-i scriu scrisoare Mosului. I-am mai scris eu aici, dar e musai sa scriu una pe coala de hartie.

S-aveti o saptamana frumoasa!

Un comentariu:

  1. Si noi iti dorim o saptamana frumoasa :) Si fara viscol... Noi inca nu i-am scris lui Mosu', insa ne-am exprimat verbal dorintele, pe la cei interesati :) Asteptam sa vedem daca apropourile vor da roade... Iar bradutul o sa-l impodobim mai spre sfarsitul lunii :)

    RăspundețiȘtergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...