vineri, 21 ianuarie 2011

Caldura, un lux

Si eu care ma plangeam ca e prea mare factura la caldura...cand in alte orase, cum ar fi Braila, Brasov sau Craiova, pretul gigacaloriei depaseste 190 ron. Sa inteleg ca noi la Bucuresti stam inca bine cu 124 ron? Si mie mi se pare enorm de mult si greu de suportat chiar si la pretul asta,si nu cred ca sunt singura careia i se pare mult. Cand am inchiriat apartamentul, m-am bucurat ca are repartitoare. Acum constat ca nu e nicio afacere, de platit platim la greu si, pentru ca blocul nu e reabilitat termic, pierderile sunt maxime, incat trebuie sa folosim suplimentar aerul conditionat pentru a obtine o temperatura optima pentru bebe.
Vrei caldura in casa?...platesti, dom'le, ca doar obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Dar totusi, atunci cand pretul caldurii depaseste posibilitatile de plata a unei mari parti a populatiei, devine o problema. Incalzirea pe timp de iarna constituie o nevoie, nu un moft, nu e ca si cum te-ai duce la solar in miez de iarna. Daca renuntam la caldura, tot trebuie sa dam bani, de data asta pe medicamente.
Deci, ce e mai convenabil?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...