miercuri, 25 martie 2015

Vă invit pe Bookhub.ro !

Începând de azi, un nou colț virtual destinat iubitorilor de carte a prins viață. Bookhub.ro este locul în care îmi voi împărtăși impresiile despre cărțile pe care le citesc, alături de colegii de echipă- Nona, Constantin, Gabriel, Andrei și Cititorul accidental- un melanj livresc care, sper eu, va fi pe gustul vostru. Voi scrie în continuare și aici, pe blog, încercând să împletesc aceste două paliere care, în fond, au în comun pasiunea mea pentru cărți. Sunt foarte încrezătoare acum, la început de drum, în succesul acestui proiect, care reunește voci și nunațe atât de diferite. Vă invit, așadar, să faceți cunoștință cu Bookhub.ro și... să ne citiți cu plăcere!

3 comentarii:

  1. Ha ! Ce lovitura a reusit sa dea Bookhub ! Pai recrutarea Andreei Iulia Toma pt a scrie recenzii in asociatie cu acea revista e mai tare decat aditia dnei Hebzibah Anderson la sectia de carti a BBC ! (Desi dna HA are un alt stil, insa mie personal imi place mult mult de tot si stilul AIT, pt ca efectiv iti starneste curiozitatea si pasiunea, nu doar ti-o astampara asa ca in celalalt stil).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma duc sa anunt si pe Twitter si pe Facebook despre aceasta recrutare ! Insa totusi nu ma pot angaja inca formal sa dau Follow oficial la Bookhub, insa am sa fiu ff atent si am sa iau sub consideratie si aceasta posibilitate pe viitor !

      Ștergere

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...