marți, 25 iunie 2013

Presiune atmosferica


Zilele trecute, cu precadere ieri, am resimtit o apasare atmosferica- presiune ii zice in termeni meteorologici. Astfel ca acest week-end prelungit a insemnat ceva cam obositor, nu ne-a adus starea aceea de bine pe care o astepti la sfarsit de saptamana, care iti da puterea sa infrunti o noua saptamana. Pornim deci dezarmati, soarele continua sa arda si sa incarce atmosfera, dupa cum simt eu. In casa e placut, e racoare, pentru ca am reusit sa debarasam balconul si sa pornim aerul conditionat, insa din aceasta cauza, holul si bucataria sunt ticsite de tot felul de chestii ce stateau in balcon, o dezordine ce ma oboseste la randul ei. Asta nu va dura mult, doar pana ce muta chestia aia pe exteriorul blocului, zilele astea, dar ma gandesc ca si acest aspect contribuie la lipsa mea de chef.

Asadar, dupa ce imi rezolv obligatiile pe ziua de azi, voi vedea pe unde merg sa imi racoresc putin creierul- nu neaparat intr-o racoare din punct de vedere termic, caci nu cred ca am sanse sa gasesc asa ceva, ci figurativ. Prin casa nu am mare lucru de facut si imi pot permite sa haladui cat vreau pe ziua de azi. Numai ca stiu ca anumiti factori de stres nu-i voi putea inlatura. Vedeti, nici sa scriu ca lumea nu sunt in stare in momentul acesta, dar pentru mai tarziu am ceva pregatit din zilele cand ma simteam mult mai bine- o noua recenzie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce rămâne din noi

Pe timpul foametei de după al doilea război mondial, copii din satele sărace ale Moldovei au fost suiți în trenuri și duși în Ardeal, acolo ...